Home » , , » Midsomer Murders

Midsomer Murders



  

Distributie: (vezi toti actorii)

John NettlesJohn Nettles
DCI Tom Barnaby
Jane WymarkJane Wymark
Joyce Barnaby
Barry JacksonBarry Jackson
Dr Bullard
Laura HowardLaura Howard
Cully Barnaby
Daniel CaseyDaniel Casey
Sergeant Gavin Troy

  "Crimele din Midsomer" este un popular serial de televiziune despre crimele care au loc într-un ţinut fictiv din Anglia numit Midsomer.     Bazat pe seria de romane poliţiste ale lui Caroline Graham,acest film serial are ca personaje principale pe inspectorul şef Tom Barnaby.     Prima transmisie a filmului a avut loc în Marea Britanie în 1997.Majoritatea din primele episoade sunt scrise de Anthony Horowity care împreună cu producătorii Betty Willingale şi Brian True May au creat şi episoadele.Printre alţi scriitori sunt şi Peter J. Hammond, David Hoskins, Douglas Watkinson sau Andrew Payne.
     Ţinutul Midsomer este o lume în care trăiesc oameni sănătoşi dar şi amorali,excentrici sau obsedaţi.Fiecare povestire este creată cu grijă şi reprezintă câte un mister pus în faţa detectivilor. Inspectorul şef Tom Barnaby este un membru de seamă a comunităţii din Midsomer.El se confruntă cu o serie de crime ce au loc în acest ţinut.El este un om calm şi tolerant iar stilul său de investigare este metodic şi corect.
     O parte din activitatea sa se va reflecta negativ în viaţa sa de familie neglijindu-şi de multe ori soţia Joyce sau Cully fica cărorara ,de fapt,le este foarte devotat.De multe orie,cele două vor influenţa mersul anchetei. De-alungul desfăşurării seriilor Tom Barnaby este secondat de Gavin Troy,Dan Scott şi Ben Jones.

EPISOADE ONLINE: 


TRAILER
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. ONLINE BEST SERIES - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger